آیا حمل و نقل جهانی رو به رکود است ؟

حمل و نقل جهانی
امروزه ۹۰ درصد کالاهای جهان از طریق حمل و نقل دریایی انجام می گیرد و این روش حمل و نقل برای تجارت جهانی و رونق اقتصادی بسیار حیاتی است، با این وجود، نشانه های بسیاری وجود دارد که خبر از کاهش چشمگیر این صنعت در حال وقوع است.
استرالیا به عنوان یک کشور جزیره ای، برای صادرات و واردات تقریباً کلیه کالاها و محصولات، به حمل و نقل دریایی متکی است. هرگونه کاهش در شرایط حمل و نقل جهانی باعث افزایش هزینه های زندگی و تاثیر منفی بر اقتصاد این کشور دارد.
انجمن جهانی حمل و نقل بعنوان یک انجمن تجاری در سطح جهانی، هشدار می دهد که رقابت بین خطوط دریایی و شرکت های ترابری، باعث افزایش نرخ حمل و نقل می شود. این عامل سبب می شود تا قیمت کالاهای وارداتی افزایش و صادرات را در بازار جهانی کاهش دهد.
نه تنها نگرانی ها در مورد تاثیر تعطیلی شرکت های ترابری وجود دارد، بلکه شایعاتی وجود دارد که شرکت های حمل و نقل فعال مشکلات بزرگی را تجربه می کنند. این مشکلات مربوط به کاهش دارایی های قابل تبدیل به پول و محدودیت دسترسی های حساب بانکی می باشد.
بسیاری از این مشکلات باعث عدم اعتماد مشتریان به این شرکت ها شده است.کاهش تولید ناخالص داخلی کشورهای جهان منجربه کاهش حمل کالاهای کانتینردار در سراسر جهان شده که بسیاری از کشتی ها را در صف انتظار برای دریافت بار و کاهش نرخ کرایه ها می گرداند.
مبارزه با کاهش رشد
در استرالیا، رشد کانتینرها از ۷ درصد سالانه قبل از بحران مالی جهانی، به ۱ الی ۲ درصد سالانه در سال های اخیر کاهش داشته است که نشان دهنده روند نزولی در جهان می باشد. از اینرو شرکت های حمل و نقل در حال ساخت کانتینرهای با ابعاد و ظرفیت بزرگتر هستند.
یکی دیگر از پاسخ های شرکت های ترابری به این مسئله، ترکیب شرکت های حمل و نقل با یکدیگر است که با ادغام دو شرکت هزینه ها را کاهش دهند.این بدان معناست که باعث رقابت کمتر در بازار و تثبیت قیمت ها برای واردکنندگان و صادرکنندگان می شود. همچنین شرکت Rolls-Royce Marine همراه با تعدادی از دانشگاه های اروپای شمالی، در حال تحقیق درباره کشتی های بدون سرنشین هستند که از طریق اتاق های کنترل مرکزی به دور کره زمین حرکت کنند. البته که این امر باعث بیکاری بسیاری از نیروهای فعال می شود اما این قبیل فناوری ها می تواند ایمنی بیشتری را ارائه دهند.
تهیه و تالیف: شرکت ساعی ترابر آرشام
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.