CIF چیست
CIF چیست

CIF سی آی اف

CIF مخفف کلمه Cost Insurance Freight است، به معنای هزینه های حمل و نقل و بیمه بار می باشد. در انجام معاملات بین المللی، روش های حمل و نقل اهمیت بسیار بالایی دارند. روش های بسیاری برای حمل و نقل کالاها بین مقاصد گوناگون وجود دارد که بسته به نیاز و کاربرد آن ها انتخاب می شوند.

روش های حمل و نقل هوایی، حمل و نقل دریایی و حمل و نقل زمینی و همچنین اینکوترمز CIF ، یکی از روش هایی است که در انجام معاملات و تعامل بهتر در سیستم حمل و نقل استفاده می گردد. در برخی موارد بجای CIF از اصطلاح C&F نیز استفاده می شود.

موارد استفاده از CIF

هزینه های بسیاری در یک ماموریت انتقال محموله از مبدا به مقصد وجود دارد. این هزینه ها باید بین خریدار و فروشنده مشخص شود و برای پرداخت آن ها یک طرف باید متحمل هزینه ها شود. CIF یکی از روش هایی است که مشخص می کند این نوع هزینه ها توسط چه کسی باید پرداخت شوند. در سیستم حمل و نقل دریایی ، CIF به معنای تحویل کالا بر روی عرشه کشتی ها می باشد.

در این روش تمامی هزینه ها از جمله بیمه، هزینه های عقد قراردادها، هزینه های حمل و نقل و بیمه بارها با فروشنده است. کالاها توسط فروشنده به نزدیک ترین بندر برده می شود و در کشتی مربوطه بارگیری می گردد و سپس به مقصد خریدار منتقل می گردد.

قیمت CIF

قیمت CIF عبارت است از مجموع هزینه های گمرک، ارزش کالاها, TCH، بارنامه، حمل بار تا مقصد، هزینه های بیمه، بنادر و هزینه حمل و نقل دریایی تا بندر مشخص شده توسط خریدار.

مزایای CIF

واردات کالا با استفاده از روش CIF ارزان تر از سایر روش ها است. هنگامی که فردی کل کشتی را برای انجام حمل و نقل کالاهای خود اجاره می کند (FCL)، استفاده از شیوه واردات با CIF به صرفه تر است.

در انجام معاملات بین المللی و حمل و نقل محموله، انتخاب و استفاده از روش مناسب حمل و نقل، اهمیت بسیار بالایی دارد تا موجبات ضرر فراهم نشود. با استفاده از روش CIF می توان هزینه های اضافی حمل و نقل بین تولیدکننده و خریدار کاهش یابد.

معایب CIF

سختی مدیریت هزینه ها یکی از معایب این روش است. همچنین بدلیل تفاوت قوانین حمل و نقل در برخی کشورها، ممکن است هزینه ها تا حدی بیشتر از انتظار باشند. به این هزینه های اضافه اصطلاحاً هزینه های مخفی نیز گفته می شود. قابل ذکر است که هزینه های خدمات گوناگون نیز ممکن است بالاتر از هزینه هایی باشد که قبلاً محاسبه و برنامه ریزی کرده بودید.

وظایف خریدار و فروشنده در روش CIF

وظیفه خریدار در این روش به طور کلی، پرداخت به موقع هزینه های موجود در قرارداد است. در حالی که فروشنده وظیفه دارد تمامی مدارک لازم از جمله: مشخصات کلی بار، قراردادهای بیمه ای و قرارداد بسته شده با خریدار است. همچنین فروشنده وظیفه دارد با شرکت حمل و نقل معتبر و شرکت بیمه مورد تایید شرکت حمل و نقل با حداقل پوشش بیمه ای قرارداد ببندد.

خدمات ما

شرکت حمل و نقل ساعی ترابر آرشام با سابقه ای طولانی و بهره گیری از پرسنل مجرب می تواند شما را در انجام تجارت بین المللی موفق و مشاوره و ارائه خدمات در خصوص انتخاب بهترین روش حمل و نقل، یاری رساند. هم اکنون جهت اطمینان از موفقیت تجارت و حمل کالاهای خود به اقصی نقاط جهان با ما تماس بگیرید.

تهیه و تالیف: ساعی ترابر آرشام

این مطلب به این زبان ها نیز موجود است

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *